Balletstudio Mirjam Ouwerkerk aanwezig op de Kinderuitmarkt zaterdag 1 september 2012!

Sinds een aantal jaar is Balletstudio Mirjam vertegenwoordigd op de Kinderuitmarkt in Hazerswoude Rijndijk. Op zaterdag 1 september a.s. vindt dit vrolijke kinderfestijn weer plaats aan de Da Costasingel in Hazerswoude Rijndijk. Verschillende (sport)verenigingen zijn hier aanwezig en laten zien wat zij te bieden hebben.

Ook de balletstudio is aanwezig met een kraampje waar informatie wordt gegeven over de mogelijkheden van de balletstudio en met beeldmateriaal van voorstellingen en optredens. Een aantal meiden van de presentatiegroep zullen flyers met informatie over het nieuwe dansseizoen uitdelen en staan graag geïnteresseerde mensen te woord.

Bovendien zullen danseressen van de presentatiegroepen en de nieuwe juniorklas verschillende keren dansoptredens geven. In verband met de zomervakantie hebben de danseressen te weinig tijd om nieuwe dansen aan te leren en daarom zullen zij een aantal bestaande choreografieën laten zien.

Hieronder staan foto's van de kinderuitmarkt 2010 en 2011. Op de eerste foto is het kraampje van de Balletstudio op de uitmarkt van 2011 te zien. De middelste foto geeft Mirjam Ouwerkerk weer die een dansworkshop geeft aan enkele geïnteresseerde kinderen. Tijdens de uitmarkt van 2010 besloten de danseressen van de presentatiegroep op het laatste moment om nóg een oude dans, de Buikdans, te laten zien omdat het publiek zo enthousiast was. Eén van de meiden werkte op dat moment bij de Bakkerij en zodoende konden de danseressen de Buikdans nog snel even doornemen in de opslagruimte van de Bakkerij. Dit is te zien op de laatste foto.