Nieuwsberichten augustus 2015

Nieuw dansseizoen

De balletschool is vanwege de zomervakantie dicht van 30 juni t/m 31 augustus.
Dinsdag 1 september a.s. gaan de lessen weer van start.

Lesgelden seizoen 2015-2016

Kleuterdans, klassiek ballet, streetdance/hip hop, moderne dans:

leerlingen t/m 15 jaar

Les van 1 uur: € 27,00 per maand
Les van 1¼ uur: € 28,75 per maand
les van 1½ uur : € 30,50 per maand

leerlingen va. 16 jaar

Les van 1 uur: € 29,25 per maand
Les van 1¼ uur: € 31,00 per maand
Les van 1½ uur : € 32,75 per maand

Eenmalig inschrijfgeld: € 3,00.
Spitzentoeslag per maand : € 3,00
Presentatiegroep en juniorklas per maand : € 22,75
Bij 2 lessen per leerling per week: € 3,00 korting per maand.
Bij 3 lessen per leerling per week: € 5,00 korting per maand.
(De korting geldt niet voor één les samen met een cursus-les/juniorklas/presentatiegroep)

Tapdans: € 67,00 per 10 lessen.
Ouder/Peuterdans: € 68,00 per 10 lessen(ouder en peuter)

Betaling lesgeld via automatische overschrijving

Wilt u zo vriendelijk zijn het lesgeld aan het begin van de maand voor de komende maand per automatische overschrijving die u zelf bij uw bank regelt, over te maken op
Rabobank: NL65 RABO 0335640516 of ING: NL54 INGB 0001049364
t.n.v. Balletstudio Mirjam Ouwerkerk

Leerlingen die een cursus tapdans of ouder/peuterdans volgen, krijgen wel een rekening
per mail aan het begin van elke cursus.
Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.

Proefles nieuwe leerling

Iedere nieuwe leerling is van harte welkom een vrijblijvende proefles te volgen. Als de leerling op les wil en de proefles valt b.v.de eerste les van een nieuwe maand, dan hoeft er voor die maand niet het volledige lesgeld te worden betaald, maar nog de resterende lessen van die maand plus het inschrijfgeld. Nieuwe leerlingen krijgen dan van ons een mail met het juiste bedrag voor die maand.

Open lessen

Vanaf dinsdag 1 september t/m maandag 14 september zijn er in de lessen in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen a/d Rijn open lessen te volgen.
Nieuwe leerlingen die kennis willen maken met de balletstudio zijn van harte welkom, maar ook als je al bij ons les hebt en je wel eens een andere vorm van dans zou willen proberen, kun je in die periode vrijblijvend een proefles komen doen.
Kijk op het rooster welke les(sen) je zou willen volgen en meld je aan:
info@mirjam-ouwerkerk.nl.
Komt het je in die periode niet uit? Laat het me weten, dan kijken we wanneer het wel schikt.

Nieuwe les tapdans

Vanaf maandag 7 september van 16:00-17:00 uur starten wij een nieuwe les tapdans.
Heb je altijd al eens willen leren tapdansen? Kom dan eens vrijblijvend een proefles doen!
Je hoeft zelf nog geen tapschoenen te hebben; wij hebben een aantal paren in verschillende maten te leen. Mocht jouw maat er niet bij zitten dan zijn schoenen met een harde zool ook goed. Meld je aan via: info@mirjam-ouwerkerk.nl.

Nieuwe cursus ouder/peuterdans in Hazerswoude Rijndijk

Ouder/peuterdans is op woensdag 9.30-10.15 uur en op 2 september start de eerste les.
Tijdens deze danslessen maken kinderen tussen de twee en vier jaar samen met een ouder spelenderwijs kennis met dans/bewegen en muziek d.m.v. kleine oefeningen, improvisatie enz.. Daarna is er nog limonade voor de kinderen en koffie of thee voor de ouders.

Heb je belangstelling voor deze of andere lessen die bij ons op het lesrooster staan?
Vraag naar de mogelijkheden en kom mee doen met de open lessen.
Email: info@mirjam-ouwerkerk.nl

DVD voorstelling

Voor wie wil, is de dvd van de voorstelling De GVR bij ons voor € 10,00 per stuk na te bestellen door het bestelformulier in de bijlage in te vullen en in het nieuwe seizoen voor of na de lessen bij ons in te leveren. Bestellen kan tot en met zaterdag 3 oktober aanstaande.

Nieuw seizoen nieuwe plannen

Bij een nieuw seizoen horen ook weer nieuwe plannen!

Kinderuitmarkt

Op zaterdag 5 september is er van 11.00-16.00 uur de Kinderuitmarkt aan de
Da Costasingel in Hazerswoude Rijndijk. Er is voor kinderen van alles te doen.
Leerlingen van de presentatiegroepen en de juniorklas zullen die dag dansoptredens geven.
Er is van alles te doen en het is altijd een heel erg leuke dag, dus: Kom kijken!

Jaarmarkt in Alphen a/d Rijn

Op woensdag 16 september is wegens de jaarmarkt geen les in Alphen a/d Rijn.
In Hazerswoude Rijndijk gaan de lessen wel gewoon door. Leerlingen uit Alphen zijn op
16 september van harte welkom in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk.

In de week voorafgaande aan de herfstvakantie (ma 12 t/m za 17 oktober) zijn ouders, familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom te komen kijken.

Herfstvakantie

Wegens de herfstvakantie is er geen les van ma 19 oktober t/m za 24 oktober.

Vrienden- en vriendinnenweek

In de week na de herfstvakantie organiseren wij de vrienden- en vriendinnenweek!
Van 26 t/m zaterdag 31 oktober 2015 mag elke leerling één vriend of vriendin meenemen om vrijblijvend een keer in de les mee te komen dansen.
Je kunt bij ons een uitnodigingskaart krijgen, die eventueel zelf nog mooi kunt versieren, inkleuren enzovoorts , waarmee je een vriend of vriendin uitnodigt in jouw dansles mee te komen doen.
Vanaf 5 oktober delen wij de uitnodigingskaarten in de lessen uit.

Voor vragen over deze brief ben ik van maandag 13 juli t/m 6 augustus aanstaande per e-mail bereikbaar.

Een fijne zomer en tot in het nieuwe dansseizoen!

Jeannette Verberk, Silvia Opstal en Mirjam Ouwerkerk