Nieuwsberichten december 2015

Het (dans)jaar is bijna op z'n eind. Het is ongelooflijk snel voorbij gegaan! In deze mail de laatste informatie van 2015 en alvast een tip van de sluier voor wat betreft onze plannen voor 2016.

Vanaf zaterdag 12 december t/m vrijdag 18 december in alle lessen kijklessen. Ouders, familie, vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom de lessen bij te wonen.
Zaterdag 19 december is er nog wel gewoon les.

Kerstvakantie

Vanwege de kerstvakantie is er geen les van maandag 21 december 2015 t/m zaterdag 2 januari 2016.
Maandag 4 januari 2016 beginnen de lessen weer.

Nieuwe taples

Vanaf maandag 4 januari 2016 starten we met een nieuwe taples voor kinderen!
De les is van 16-17 uur in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk.
Iedereen die belangstelling heeft, is van harte uitgenodigd vrijblijvend een proefles te komen doen. Neem gezellig een vriend of vriendin mee!
Je hebt niet direct tapschoenen nodig. Wij hebben in de studio een aantal paren tapschoenen, die je tijdens de les kunt lenen. Mocht je maat er niet bij zitten dan kun je je eigen schoenen dragen. Verder draag je danskleding als je dat hebt, of anders een jogging-/trainingsbroek en een 't shirt. Aanmelden kan via de mail: info@mirjam-ouwerkerk.nl
Wil je alvast een voorproefje? Op Facebook komt deze week een item met filmpjes over tapdans; www.facebook.com/balletstudiomirjamouwerkerk

Kleine voorstelling

Het jaar 2016, is het jaar van de kleine voorstelling.
Die zal zijn op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei 2016 in het Parktheater in Alphen a/d Rijn.
Op die twee dagen zullen er totaal vijf  korte voorstellingen van ongeveer een uur zijn; één voorstelling op vrijdag 27 mei en vier op zaterdag 28 mei.
Alle deelnemende groepen van de balletstudio worden over deze voorstellingen verdeeld en iedere groep danst in één van de vijf voorstellingen.
Welke groep in welke voorstelling danst, hoort u van ons in het nieuwe jaar.

Wij hebben er enorm veel zin in! Maar eerst wensen wij fijne feestdagen en een goed en gezond 2016!

Jeannette Verberk, Silvia Opstal en Mirjam Ouwerkerk