Nieuwsberichten juni 2016

Nieuw dansseizoen

De balletschool is vanwege de zomervakantie dicht van 30 juni t/m 31 augustus. Donderdag 1 september aanstaande gaan de lessen weer van start.

Lesgelden seizoen 2016-2017

Kleuterdans, klassiek ballet, streetdance/hip hop, moderne dans:

Leerlingen t/m 15 jaar

Les van 1 uur: € 28,00 per maand
Les van 1¼ uur: € 29,75 per maand
Les van 1½ uur: € 31,50 per maand

Leerlingen va. 16 jaar

Les van 1 uur: € 30,25 per maand
Les van 1¼ uur: € 32,00 per maand
Les van 1½ uur: € 33,75 per maand

Eénmalig inschrijfgeld: € 3,00.
Spitzentoeslag per maand : € 3,00
Presentatiegroep en juniorklas per maand : € 23,75
Bij 2 lessen per leerling per week: € 4,00 korting per maand.
Bij 3 lessen per leerling per week: € 6,00 korting per maand.
(De korting geldt niet voor één les samen met een cursus-les/juniorklas/presentatiegroep)

Cursus

Tapdans: € 69,00 per 10 lessen.
Ouder/Peuterdans: € 70,00 per 10 lessen(ouder en peuter)

Betaling lesgeld via automatische overschrijving

Wilt u zo vriendelijk zijn het lesgeld aan het begin van de maand voor de komende maand per automatische overschrijving die u zelf bij uw bank regelt, over te maken op Rabobank: NL65 RABO 0335640516 of ING: NL54 INGB 0001049364 t.n.v. Balletstudio Mirjam Ouwerkerk, o.v.v. voor- en achternaam leerling.

Leerlingen die een cursus tapdans of ouder/peuterdans volgen, krijgen wel een rekening per mail aan het begin van elke cursus.
Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk.

Proefles nieuwe leerling

Iedere nieuwe leerling is van harte welkom een vrijblijvende proefles te volgen. Als de leerling op les wil en de proefles valt b.v. de eerste les van een nieuwe maand, dan hoeft er voor die maand niet het volledige lesgeld te worden betaald, maar nog de resterende lessen van die maand plus het inschrijfgeld. Nieuwe leerlingen krijgen dan van ons een mail met het juiste bedrag voor die maand.

Open lessen

Vanaf donderdag 1 september t/m woensdag 14 september zijn er in de lessen in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen a/d Rijn open lessen te volgen. Nieuwe leerlingen die kennis willen maken met de balletstudio zijn van harte welkom, maar ook als je al bij ons les hebt en je wel eens een andere vorm van dans zou willen proberen, kun je in die periode vrijblijvend één proefles per dansstijl komen doen. Kijk op het rooster welke les(sen) je zou willen volgen en meld je aan: info@mirjam-ouwerkerk.nl. Komt het je in die periode niet uit? Laat het me weten, dan kijken we wanneer het wel schikt.

Nieuwe les moderne dans

Maandag 5 september aanstaande beginnen wij met een nieuwe we les moderne dans voor jongens en meisjes van 8-12 jaar op maandag 19:00-20:00 uur in Basisschool Het Vianova in Alphen a/d Rijn.
Moderne dans is geweldig om te doen voor iedereen die groot, energiek, expressief en op zeer uiteenlopende stijlen muziek wil leren dansen! Bovendien is deze dansvorm een goede basis voor andere vormen van dans, omdat het een verantwoorde manier van bewegen is, waar techniek en emotie gecombineerd worden.
Tijdens de les is er veel aandacht voor een goede lichaamshouding en voor de ontwikkeling van sterke en lenige spieren en het verkrijgen van een goede conditie. Maar het is bovenal natuurlijk heel erg leuk om te doen!
Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles tijdens de open lesweken van 1 t/m 14 september a.s.: info@mirjam-ouwerkerk.nl of kijk voor andere lessen en meer informatie op: www.mirjam-ouwerkerk.nl

Heb je interesse in moderne dans maar ben je ouder dan 12 jaar; vraag naar de mogelijkheden!

Nieuwe les tapdans

Vanaf januari 2016 is een klein enthousiast groepje nieuwe dansers met de taples begonnen op maandag van 16-17 uur in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk. Met hun spetterende optreden in Het Parktheater van afgelopen mei, hebben ze weer andere kinderen tapdanskriebels bezorgd, want er zijn inmiddels weer nieuwe aanmeldingen voor deze les!! Heb je altijd al eens willen leren tapdansen? Kom dan in het nieuwe seizoen op maandag van 16-17 uur, vrijblijvend een proefles doen! Je hoeft zelf nog geen tapschoenen te hebben; wij hebben een aantal paren in verschillende maten te leen. Mocht jouw maat er niet bij zitten dan zijn schoenen met een harde zool ook goed. Meld je aan via: info@mirjam-ouwerkerk.nl

Nieuwe cursus ouder/peuterdans in Hazerswoude Rijndijk

Ouder/peuterdans is op woensdag 9.30-10.15 uur en op 7 september start de eerste les.
Tijdens deze danslessen maken kinderen tussen de twee en vier jaar samen met een ouder spelenderwijs kennis met dans/bewegen en muziek d.m.v. kleine oefeningen, improvisatie enz.. Daarna is er nog limonade voor de kinderen en koffie of thee voor de ouders.

Heb je belangstelling voor deze of andere lessen die bij ons op het lesrooster staan?
Vraag naar de mogelijkheden en kom mee doen met de open lessen.
Email: info@mirjam-ouwerkerk.nl

DVD voorstelling

Voor wie wil, is de DVD van (één of meerdere) kleine voorstelling(en) in Het Parktheater van afgelopen mei, voor € 5,00 per stuk na te bestellen door het bestelformulier in de bijlage in te vullen en in het nieuwe seizoen voor of na de lessen bij ons in te leveren. Bestellen kan tot en met zaterdag 1 oktober aanstaande. De opnames zijn deze keer hier en daar donker uitvallen; houdt u daar rekening mee.

Nieuw seizoen nieuwe plannen

De vakantie is nog maar net begonnen, maar er zijn alweer nieuwe plannen voor het nieuwe dansseizoen!

Kinderuitmarkt

Op zaterdag 3 september is er van 11.00-16.00 uur de Kinderuitmarkt aan de Da Costasingel in Hazerswoude Rijndijk. Er is voor kinderen van alles te doen en alle leerlingen van de balletstudio uit Alphen en Hazerswoude Rijndijk van harte welkom. Natuurlijk samen met hun ouders en broertjes en zusjes! Leerlingen van de presentatiegroepen en de juniorklas zullen die dag dansoptredens geven en bij het kraampje van de balletstudio kun je kroontjes knutselen. Verder is er op de kinderuitmarkt nog van alles te doen en het is altijd een heel erg leuke dag, dus: kom kijken!

Jaarmarkt in Alphen a/d Rijn

Op woensdag 21 september is wegens de jaarmarkt geen les in Alphen a/d Rijn. In Hazerswoude Rijndijk gaan de lessen wel gewoon door. Leerlingen uit Alphen zijn op 21 september van harte welkom in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk.

Kijklessen

In de week voorafgaande aan de herfstvakantie (ma 10 t/m za 15 oktober) zijn ouders, familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom te komen kijken.

Herfstvakantie

Wegens de herfstvakantie is er geen les van ma 17 oktober t/m za 22 oktober.

Vrienden- en vriendinnenweek

In de week na de herfstvakantie organiseren wij de vrienden- en vriendinnenweek! Van 24 t/m zaterdag 29 oktober 2016 mag elke leerling één vriend of vriendin meenemen om vrijblijvend een keer in de les mee te komen dansen. Je kunt bij ons een uitnodigingskaart krijgen, die eventueel zelf nog mooi kunt versieren, inkleuren enzovoorts , waarmee je een vriend of vriendin uitnodigt in jouw dansles mee te komen doen. Vanaf 3 oktober delen wij de uitnodigingskaarten in de lessen uit.

Grote voorstelling

Het is nog ver weg, maar we zijn er in ons hoofd al mee bezig :-)! In de grote zaal van, deze keer, Theater Castellum in Alphen a/d Rijn, dansen op zaterdag 17 juni 2017 alle groepen van de kleuters tot en met de jong volwassenen:

Jungle book

Wij zullen u in het nieuwe seizoen hierover uiteraard op de hoogte houden, maar houdt u vooral ook Facebook in gaten: www.facebook.com/balletstudiomirjamouwerkerk

Een fijne zomer en tot in het nieuwe dansseizoen!
Jeannette Verberk, Silvia Opstal en Mirjam Ouwerkerk