Nieuwsberichten maart 2018

Kaartverkoop kleine voorstelling theater castellum 8 en 9 juni 2018

Wij zijn in de lessen flink aan het repeteren voor de kleine voorstelling en achter de schermen wordt ook al hard gewerkt. We zullen niet te veel verklappen, maar er zijn bijvoorbeeld al kostuums voor de verschillende groepen bedacht en uitgezocht.
De vaart zit goed in en dat is goed, want onze leerlingen vanaf 4 jaar t/m de jong volwassenen zullen op vrijdag 8 of zaterdag 9 juni aanstaande dansen in de kleine zaal van Theater Castellum in Alphen a/d Rijn.
In iedere voorstelling zijn alle dansstijlen te zien die wij op het lesrooster hebben staan, uitgevoerd door verschillende groepen.
Er zullen totaal vijf voorstellingen zijn; vrijdag 8 juni om 20:00 uur en zaterdag 9 juni om 11:00 uur, 13:30 uur, 16:00 uur en 20:00 uur.

De kleine zaal

In de kleine zaal zijn minder zitplaatsen dan in de grote zaal van Theater Castellum.
Om er voor te zorgen dat elke groep een keer aan bod kan komen, hebben we de deelnemende lessen van de balletstudio over vijf voorstellingen verdeeld, zodat iedere groep mee kan doen.

Kaarten

De kaarten kosten €8,00 per stuk en zijn vanaf zaterdag 7 april vanaf 9:00 uur via de website te bestellen; www.mirjam-ouwerkerk.nl
De betaling van de kaarten gaat via iDeal.

In de kleine zaal van Theater Castellum zijn niet zoveel zitplaatsen als in hun grote zaal. Om toch te zorgen dat er voor elke leerling publiek in de zaal kan zijn, hebben we de kaartverkoop in twee periodes opgesplitst.

Periode één:

In periode een kunt u vanaf zaterdag 7 april t/m uiterlijk
woensdag 18 april 2018 per leerling per dans maximaal 2 kaarten bestellen. Dit om een zo eerlijk mogelijke verdeling te krijgen.

Voorbeeld één:

U heeft een dochter/zoon die 1 dans in de voorstelling van 11:00 uur danst en een dochter/zoon die 1 dans in de voorstelling van 16:00 uur danst. In periode één kunt u dan max. 2 kaarten voor 11:00 en maximaal 2 kaarten voor 16:00 uur bestellen.

Voorbeeld twee:

U heeft een dochter/zoon die 1 dans in de voorstelling van 13:30 uur danst en een dochter/zoon die twee dansen in de voorstelling van 19:30 uur danst. In periode een kunt u dan maximaal 2 kaarten voor 11:00 en maximaal 4 kaarten voor 16:00 uur bestellen.

Voorbeeld drie:

U heeft twee dochters/zonen die in de voorstelling van 16:00 uur dansen. Eén dochter/zoon danst 1x en de ander 2x in deze voorstelling. In periode een kunt u dan maximaal 6 kaarten voor 16:00 uur bestellen.

Het kost ons even tijd om de bestellingen te verwerken.
De bestelde en betaalde kaarten uit periode één kunnen vanaf donderdag 19 april 2018 voor of na de lessen opgehaald worden. Op het reserveringsformulier op de website kunt u aangeven of u ze in Alpen a/d Rijn of Hazerswoude Rijndijk komt ophalen.

WILT U MEER KAARTEN?

Periode twee

Per voorstelling zijn er dan nog wat kaarten over.
Wie meer kaarten wil bestellen, kan vanaf zaterdag 21 april 2018, vanaf 9:00 uur via de website kaarten bestellen.

In periode twee geldt er geen maximum aan een bestelling, maar; wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!

In periode twee kunnen ook belangstellenden van buiten de balletstudio kaarten reserveren.

Let op: De kaarten zijn ongeplaceerd, dat wil zeggen dat men geen vaste plaatsen heeft. Mensen die later nog extra kaarten bestellen, kunnen in principe gewoon bij elkaar zitten. Op last van de brandweer moet iedereen, hoe jong ook, een eigen plaatsbewijs hebben.

Rolstoelplaatsen

Als er iemand in uw gezelschap de voorstelling in een rolstoel zal bijwonen, dan kunt u dat aangeven op het reserveringsformulier. Naast degene die de voorstelling in een rolstoel zal bijwonen kan er één gewone stoel geplaatst worden. Het andere publiek in uw gezelschap zal ergens anders in de zaal zitten.

Hulp gevraagd

Bij onze voorstellingen zijn wij niets zonder hulp. Er hebben zich al een aantal enthousiaste mensen aangemeld. Wie helpt er ook mee?
We zoeken mensen die kunnen schminken voor de voorstelling en groepsbegeleiding die kunnen helpen bij de generale repetitie (vlak voor de voorstelling) en tijdens de voorstelling.
U kunt zich op geven bij Jeannette, Silvia en Mirjam of mail naar:
info@mirjam-ouwerkerk.nl.

Balletshop ballerina komt naar de studio

Op zaterdag 19 mei 2018 zal Balletshop Ballerina van 9:00-11:30 uur in de balletstudio zijn.
Voor wie wil, is er dan danskleding te koop.
Weet u al wat u nodig heeft? U kunt mailen om wat en welke kleding- of schoenmaat het gaat, naar: info@mirjam-ouwerkerk.nl.
Wij geven het aan Balletshop Ballerina door, zodat zij kunnen zorgen dat ze het bij zich hebben.
Natuurlijk mag u ook langs komen zonder iets van te voren te hebben doorgegeven.
Mocht het er die ochtend niet (meer) zijn, dan kunnen zij het alsnog voor u bestellen.

Vakanties

Er is geen les tijdens de:
Paasvakantie: vrijdag 30 maart t/m maandag 2 april 2018
Koningsdag: vrijdag 27 april 2018
Meivakantie: zaterdag 29 april t/m vrijdag 11 mei 2018
Pinksteren: maandag 21 mei 2018