Nieuwsberichten oktober 2016

Het dansseizoen is inmiddels weer volop bezig. Goed om iedereen na de vakantie weer terug te zien en erg leuk dat er flink wat nieuwe leerlingen zijn bijgekomen! Geweldig hoe enthousiast er in alle lessen wordt gedanst en nieuwe passen, sprongen, draaien en danscombinaties worden geleerd.

Kinderuitmarkt

Op 3 september 2016 gaven leerlingen van de juniorklas en de presentatiegroepen optredens tijdens de kinderuitmarkt in Hazerswoude Rijndijk. Ze hebben goed gedanst en het was een erg leuke dag!
Om de sfeer van die dag te proeven, kunt u kijken op: www.facebook.com/balletstudiomirjamouwerkerk

Kijklessen

We kunnen ons voorstellen dat u graag zou willen zien wat uw zoon of dochter in de lessen heeft geleerd en wij willen graag u ervan mee laten genieten. In de week voorafgaande aan de herfstvakantie, vanaf maandag 10 oktober t/m zaterdag 15 oktober 2016, zijn ouders, familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom de lessen bij te wonen.

Herfstvakantie

Wegens de herfstvakantie is er in de week van maandag 17 oktober t/m zaterdag 22 oktober geen les. Maandag 24 oktober 2016 beginnen de lessen weer.

Vrienden- en vriendinnenweek

Noteer alvast in de agenda:
In de week na de herfstvakantie organiseren wij de vrienden- en vriendinnenweek! Van 24 oktober t/m zaterdag 29 oktober mag elke leerling één vriend of vriendin meenemen om vrijblijvend in de les mee te komen dansen en de daarvoor speciaal gemaakte vrienden- en vriendinnendans te leren. Je kunt bij ons een uitnodigingskaart krijgen, die eventueel zelf nog mooi kunt versieren, inkleuren enzovoorts , waarmee je een vriend of vriendin uitnodigt in jouw dansles mee te komen doen. Vanaf 3 oktober delen wij de uitnodigingskaarten in de lessen uit.

Groetjes, Mirjam, Jeannette en Silvia