Nieuwsberichten september 2018

Het dansseizoen is inmiddels weer volop bezig. Goed om iedereen na de vakantie weer terug te zien en erg leuk dat er nieuwe leerlingen zijn bijgekomen! Geweldig hoe enthousiast, fanatiek en met veel plezier er in alle lessen wordt gedanst!!

2018-2019 Lustrumjaar voor de balletstudio

Grote voorstelling

Op 1 maart 2019 bestaat de balletstudio 30 jaar en dat gaan we vieren!
Om te beginnen met onze grote voorstelling in de grote zaal van Theater Castellum in Alphen a/d Rijn.
Alle groepen, van de kleuters tot en met de jong volwassenen, zullen met elkaar het verhaal dansen dat geïnspireerd is op: SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK.
Jeannette, Silvia en ik zijn al begonnen met de voorbereidingen. Op dit moment zijn we de groepsrollen aan het verdelen. Als we weten welke rol een groep heeft, gaan we muziek voor die groep zoeken. Na de herfstvakantie zullen we met de oudere groepen zo snel mogelijk beginnen met repeteren. Daarna gaan we ook met de jongste groepen hun dansen instuderen.

Deze keer is de voorstelling niet in de maand juni. Het theater is dan wegens een verbouwing gesloten. De data dat wij het theater gereserveerd hebben zijn: vrijdag 29 maart, zaterdag 30 en zondag(ochtend en –middag) 31 maart. Wie in welke voorstelling danst en wanneer de generale repetities zijn, zullen we nog gaan bekijken. Zodra dat bekend is, laten wij het weten.

Kijklessen

Kom kijken naar wat onze enthousiaste leerlingen de afgelopen weken in de lessen hebben geleerd!! Vanaf maandag 15 oktober t/m zaterdag 20 oktober 2018, zijn ouders, familie, vrienden en vriendinnen van harte welkom de lessen bij te wonen.

Herfstvakantie

Wegens de herfstvakantie is er in de week van maandag 22 oktober t/m zaterdag 27 oktober geen les. Maandag 29 oktober 2018 beginnen de lessen weer.

Vrienden en vriendinnenweek

In de week na de herfstvakantie organiseren wij voor de jongste groepen de vrienden- en vriendinnenweek!
Van 29 oktober t/m zaterdag 3 november mag elke leerling één vriend of vriendin meenemen om vrijblijvend in de les mee te komen dansen en de daarvoor speciaal gemaakte vrienden- en vriendinnendans te leren.
Vanaf 8 oktober zijn er bij de jongste groepen uitnodigingskaarten uitgedeeld, waarmee de kinderen een vriend of vriendin kunnen uitnodigen in hun dansles mee te komen doen.
De leerlingen kunnen zelf de uitnodiging nog mooier maken door het in te kleuren en te versieren.

Groetjes, Mirjam, Jeannette en Silvia