"...wervelend optreden van Dansschool Mirjam Ouwerkerk"!

Presentatiegroep 1 en 2 hebben op zaterdag 10 maart 2012 opgetreden in de Scheppingskerk in Leiderdorp. Tijdens de vorige editie van het Open Podium in 2011 wonnen de twee presentatiegroepen met hun dansoptreden de publieksprijs van 500 euro. Met dit geldbedrag is een workshop geregeld met topchoreograaf Roy Julen, o.a. bekend als hoofdchoreograaf van televisieprogramma 'So You Think You Can Dance' en de dansfilm 'Body Language'. Tijdens de drie uur durende workshop leerden de danseressen van de presentatiegroep twee dansen aan van Roy Julen. Deze dansen hebben zij dit jaar tijdens het Open Podium laten zien aan het publiek. Hier werd enthousiast op gereageerd, zoals ook blijkt uit de berichten uit de media:

"Vorig jaar ging deze prijs naar Dansschool Mirjam Ouwerkerk. Zij besteedde het geldbedrag aan workshops van Roy Julen, onder meer bekend van So you think you can dance. Wat zij instudeerden met deze chorograaf demonstreerden zij met een wervelende afsluiting".
(bron: website Lions Club)

"De grote winnaar van de avond was ongetwijfeld het publiek, dat ten slotte ook nog verwend werd met een wervelend optreden van Dansschool Mirjam Ouwerkerk, de winnaars van het Podium Leiderdorp 2010".
(bron: Leids Nieuwsblad)