Over de balletstudio

In maart 1989 is de balletstudio opgericht door Mirjam Ouwerkerk en haar man Bram Lardée. Een oude boerderij in Hazerswoude Rijndijk werd omgebouwd tot een echte dansschool. In een mum van tijd werd van de ruime stal een kleedkamer, kantoor en kostuumhok gemaakt en werd de zolder omgetoverd tot danszaal met een speciale dansvloer.

De gezellige, warme en welkome sfeer die deze oude boerderij nu uitstraalt past perfect bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk! Bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk staan een persoonlijke benadering, de kwaliteit van het dansonderwijs en het plezier in dansen voorop. Dansdocenten Mirjam Ouwerkerk, Jeannette Verberk en Silvia Opstal zijn de bevlogen docenten van de balletstudio die deze visie en het enthousiasme voor dans delen. Lees meer over onze docenten op de docentenpagina.

Er wordt door de docenten zes dagen per week les gegeven in de dansstijlen klassiek ballet, moderne dans, streetdance/hiphop, tapdans, kleuterdans en ouder-peuter dans. Om te zien wanneer welke les is, bekijk het rooster voor seizoen 2015-2016.

Tegenwoordig wordt niet alleen les gegeven in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk, maar twee dagen per week ook op een andere locatie in Alphen aan den Rijn. Het exacte adres en andere contactgegevens zijn te vinden op onze contactpagina.

Bezoek ons ook op Facebook of YouTube.