Vakantie tot en met dinsdag 31 augustus

Na onze mooie dansvoorstellingen in het laatste weekend van juni hebben we het dansseizoen afgesloten. Tot en met dinsdag 31 augustus a.s. worden er geen lessen gegeven. Vanaf woensdag 1 september is de balletstudio weer geopend.

Het nieuwe rooster voor seizoen 2021-2022 is zo snel mogelijk op de website te vinden.

Proeflessen kunnen nog steeds aangevraagd worden, maar een reactie op de aanvraag kan mogelijk iets langer duren in verband met de vakantie.

Eindproject DanceStreams!

Ook dit jaar kunnen we, voor het tweede jaar op rij, geen eindvoorstelling geven in het theater. Dat vinden we superjammer, omdat dit weekend altijd het leukste weekend is in het hele jaar, voor ons en voor onze leerlingen. Dit is waar we het hele jaar naartoe werken en waar we maandenlang druk voor bezig zijn. Daarom hebben wij gekeken naar wat er wél kon en met de geldende maatregelen van het moment zagen wij toch een mogelijkheid om het jaar op een spetterende manier af te sluiten! Het was nog een tijd onzeker door COVID-19, maar aanstaande zaterdag en zondag gaat het eindproject plaatsvinden: vier livestream dansvoorstellingen in de open lucht.

Alle groepen van de balletstudio zijn verdeeld over vier DanceStreams, waarbij familie en vrienden de voorstelling thuis via een livestream kunnen bekijken. Zo kunnen de leerlingen laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en hebben we een geweldig weekend met toch een beetje het voorstellingsgevoel.

De DanceStreams vinden plaats op zaterdag 26 juni (15.00u en 19.30u) en zondag 27 juni (11.00u en 15.00u). Alle leerlingen en ouders/verzorgers krijgen via de mail alle informatie en COVID- maatregelen die we nemen om dit alles veilig te laten verlopen. Via de mail wordt ook de link naar de livestream gestuurd.

Wij hebben er superveel zin in!

COVID-19

Wil je weten wat de COVID-19 maatregelen op dit moment voor de balletstudio betekenen en wat wij de afgelopen periode hebben gedaan om onze leerlingen toch te kunnen laten dansen? Kijk dan even op de COVID-19 pagina!

COVID-19 maatregelen en activiteiten