Eindproject DanceStream!

Ook dit jaar kunnen we, voor het tweede jaar op rij, geen eindvoorstelling geven in het theater. Dat vinden we superjammer, omdat dit weekend altijd het leukste weekend is in het hele jaar, voor ons en voor onze leerlingen. Dit is waar we het hele jaar naartoe werken en waar we maandenlang druk voor bezig zijn. Daarom hebben wij gekeken naar wat er wél kon en met de geldende maatregelen van het moment zagen wij toch een mogelijkheid om het jaar op een spetterende manier af te sluiten! Het was nog een tijd onzeker door COVID-19, maar inmiddels hebben we besloten dat het een eindproject zal bestaan uit 4 livestream voorstellingen in de open lucht.

Het eindproject heet: DANCESTREAM!!

We verdelen alle groepen van de balletstudio over 4 DanceStreams, waarbij familie en vrienden de voorstelling thuis via een livestream kunnen bekijken. Zo kunnen de leerlingen toch laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en hebben we een geweldig weekend met toch een beetje het voorstellingsgevoel.

Alle leerlingen en ouders/verzorgers krijgen via de mail alle informatie en COVID- maatregelen die we nemen om dit alles veilig te laten verlopen.

Wij hebben er superveel zin in!

COVID-19

Wil je weten wat de COVID-19 maatregelen op dit moment voor de balletstudio betekenen en wat wij de afgelopen periode hebben gedaan om onze leerlingen toch te kunnen laten dansen? Kijk dan even op de COVID-19 pagina!

COVID-19 maatregelen en activiteiten