Yes!! We mogen weer naar het theater! Dans is een podiumkunst en komt daarom het best tot zijn recht op een groot podium. Daarom zijn we erg blij dat we op zaterdag 3 juni 2023 in de grote zaal van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn onze grote voorstelling kunnen geven. Bij de grote voorstelling dansen al onze leerlingen in de leeftijd van 4 jaar t/m de jong volwassenen samen een dansverhaal. Dit doen zij door middel van alle dansstijlen die bij ons op het lesrooster staan: klassiek ballet, streetdance/hip hop, moderne dans en tapdans. Iedere groep danst één eigen choreografie en heeft daarmee een eigen rol in het verhaal. Daarnaast zullen zij in een scène figureren om met elkaar ons verhaal uit te beelden.

Dit jaar dansen onze leerlingen met elkaar de voorstelling 'Alice en het Koninkrijk der Wonderen', geïnspireerd op 'Alice in Wonderland' van Lewis Caroll.

Het kan zijn dat een leerling in alleen de middag- of avondvoorstelling danst. Klik op de link hieronder om te bekijken in welke voorstelling(en) elke lesgroep danst.

Bekijk in welke voorstelling de lesgroep danst

Repetitie rooster

Op zaterdag 13 en 20 mei a.s. oefenen we alle dansen van de voorstelling na elkaar. Akte 3 en 4 worden op zaterdag 13 mei geoefend, akte 1 en 2 repeteren we op zaterdag 20 mei. Klik op de knop hieronder om te zien welke groepen wanneer repeteren. Zoek in het lijstje je eigen lessen op zodat je weet wanneer je moet repeteren. Let op: het kan zijn dat je op meerdere momenten aanwezig moet zijn. Kijk dus goed wanneer jouw les moet repeteren.

Repetitierooster

Wij zoeken jou!

Leerling wordt geschminkt voor de kleine voorstelling van Balletstudio Mirjam Ouwerkerk

Yes!! We mogen weer naar het theater! Dans is een podiumkunst en komt daarom het best tot zijn recht op een groot podium. We hebben er heel erg veel zin in! Daarom zijn we erg blij dat we op zaterdag 3 juni 2023 in de grote zaal van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn onze grote voorstelling kunnen geven. Bij de grote voorstelling dansen al onze leerlingen in de leeftijd van 4 jaar t/m de jong volwassenen samen een dansverhaal. Dit doen zij door middel van alle dansstijlen die bij ons op het lesrooster staan: klassiek ballet, streetdance/hip hop, moderne dans en tapdans. Iedere groep danst één eigen choreografie en heeft daarmee een eigen rol in het verhaal. Daarnaast zullen zij in een scène figureren om met elkaar ons verhaal uit te beelden.

Geef je op!

Kaartverkoop

U kunt tickets voor de dansvoorstelling gemakkelijk en snel via onze website kopen. Klik hieronder om het formulier in te vullen en te versturen via de website. Als uw bestelling bij ons is binnengekomen, ontvangt u een bevestigingse-mail.

De kaarten kosten € 20,00 per stuk, inclusief een pauzedrankje en de garderobe. De betaling van de kaarten gaat via iDeal.

Op het formulier kunt u aangeven waar u de tickets wilt komen ophalen, dit kan in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk of op een van de leslocaties in Alphen aan den Rijn direct voor of na de lessen. U kunt er ook voor kiezen om de kaarten thuis te laten bezorgen.  Er komt dan € 1,50 portokosten bovenop het totaal bedrag.

Koop direct je kaarten

Adverteren in het programmaboek

Ook dit jaar wordt er een mooi programmaboek van de voorstelling gemaakt. Voor het theaterpubliek is er in het programmaboek veel te lezen en te zien. Zo staat er in wie welke rol heeft, waar het (dans)verhaal over gaat, leuke foto’s, verhalen van de hoofdrolspelers en de mensen achter de schermen en nog veel meer. Voor onze leerlingen is het programmaboek altijd een leuke herinnering. Veel leerlingen bewaren de programmaboekjes van alle voorstellingen waarin ze gedanst hebben. Al voor een klein bedrag is het mogelijk een advertentie van bijvoorbeeld uw bedrijf te plaatsen in het programmaboek. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@mirjam-ouwerkerk.nl.

Uiteraard is het mogelijk om programmaboeken van eerdere grote voorstellingen te bekijken, zodat u een idee kunt krijgen hoe het eruit komt te zien.

Voor in de agenda

Zaterdag 22 april - Start kaartverkoop via de website vanaf 9:00 uur.

Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei - Meivakantie

Zaterdag 13 mei vanaf 12:30 uur - Doorloop akte 3 en 4 (middag en avond)

Donderdag 18 mei - Geen les vanwege Hemelvaartsdag

Zaterdag 20 mei vanaf 13:00 uur - Doorloop akte 1 en 2 (middag en avond)

Woensdag 24 mei 20:00-20:45 uur - Bijeenkomst schminkploeg in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk.

Woensdag 24 mei 20:45-21:45 uur - Bijeenkomst groepsbegeleiding in de balletstudio in Hazerswoude Rijndijk.

Maandag 29 mei - Geen les vanwege Tweede Pinksterdag

Vrijdag 2 juni - Generale vanaf 16 uur (de groepen die dan aan de beurt zijn - krijgen nog bericht).

Zaterdag 3 juni - Generale vanaf 9:00 uur (de groepen die dan aan de beurt zijn - krijgen nog bericht).

Zaterdag 3 juni - Middagvoorstelling om 14:30 uur/avondvoorstelling om 19:30 uur.